Recreatie

Voor ondernemers in de verblijfsrecreatie of dagrecreatie zijn wij dé toegankelijke- en oplossingsgerichte partner voor verwarming en warm tapwatersystemen.

Met name in de campingsector in Nederland is een aangenaam douchecomfort voor de campinggasten een vereiste. De piekbelasting door gelijktijdigheid kan zeer groot zijn. De uitdaging is om daarin de juiste systeemkeuze te maken.

Een tevreden gast is heel wat waard, maar de energiekosten moeten wel zo laag mogelijk blijven en de betrouwbaarheid moet groot zijn.

Onze sales engineers hebben al vaker met dit bijltje gehakt en kunnen de juiste inschatting maken als het gaat om douche- en warm tapwater. Uiteraard wordt dit onderbouwd met berekeningen.

De Consul+ en de CD+ range zijn onze snelle flexibele makers van douche- en warmtapwater. Zij zijn sterk in het snel leveren van hele grote hoeveelheden als het moet en kleine hoeveelheden als het kan. Het volledig RVS binnenwerk maakt dat het een uniek direct gasgestookt systeem is met een zeer hoog rendement.

Uiteraard zijn beide systemen te combineren met zonneboilers en warmtepompsystemen.

Toepassingsvoorbeelden

Tapwatersysteem Wellnessresort

Ondanks de corona lockdown heeft de eigenaar van een wellness resort toch besloten het verouderde tapwatersysteem te vervangen. Deze is vervangen door een tapwateropstelling van Eco Heating Systems en bestaat uit 4x CB-105-HW direct doorstromende tapwaterketels en 2x een 750 liter injectievat.

Hiermee wordt een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem-, kruiden- en stoombaden gevoed waarmee een luxe en ultieme ontspanning kan worden gerealiseerd!

Posted in Nieuws, projecten cb hw, recreatie | Tagged , , , | Reacties uitgeschakeld voor Tapwatersysteem Wellnessresort

De Bonte Wever in Assen, twee stuks Senator

Opdrachtgever: De Bonte Wever Assen
Project: De Bonte Wever Assen
Installateur: De Groot Installatiegroep
Opstelling: 2 stuks Senator 550 en 1 stuks Senator 400

Verder lezen ▸

Posted in projecten senator+, recreatie | Reacties uitgeschakeld voor De Bonte Wever in Assen, twee stuks Senator

Warmwater sanitairunit camping

Opdrachtgever: Camping
Installateur: Van Keulen Mobielbouw
Opstelling: 1 stuks Consul 55 met 230 liter voorraadvat

Verder lezen ▸

Posted in projecten consul+, recreatie | Reacties uitgeschakeld voor Warmwater sanitairunit camping